INICI  |  ENLLAÇOS  CONTACTE  BUSCADOR  MAPA 


 

Todos somos Creativos


Aquest llibre està pensat per aquelles persones que desitgen treure-li partit a la Vida, tracta de l'Adquisició i la Utilització del Poder Creatiu i la Passió Creativa en la Vida diària.

Parla dels principis que l'Obertura i la Flexibilitat són els requisits previs de la Creativitat i que les solucions creatives són essencials per una bona Gestió.

El Silenci és una tècnica de negociació poderosa i creativa. En determinats moments d'una negociació, pot obligar a l'altra part a manifestar-se i respondre a les nostres ofertes.

La font de la immersió de la nostra societat en una repressió, on la majoria de les persones Viu la seva existència en una muda desesperació, de tanta misèria i insatisfacció es deu a que ens trobem atrapats en rígits patrons de Conformisme.

El llibre està estructurat reproduïnt les etapes del Viatge de l'Heroi. Aquest viatge sol implicar una trucada de l'aventura. El viatge cap al desenvolupament de la seva Creativitat és una aventura que segueix el mateix model.

La primera part del llibre comença on s'inicia el Viatge de l'Heroi: amb la trucada de l'Aventura.

En la segona part, s'inicia l'Aventura en sí i el lector es converteix en explorador. Es busca la Saviessa i es va a la Recerca de Respostes. S'analitzen les etapes dels Procès Creatiu, els trets de la Personalitat de les persones Creatives i el que l'entorn ens exigeix per augmentar la nostra Creativitat.
La tercera part continua amb l'Aventura, buscant nous intruments de Recerca. Es tracta de Mètodes i Tècniques específics per potenciar la Creativitat.

Finalment, arribats al cim, ens Transformem. Ha nascut el Creador més Poderós i amb més Confiança en Sí Mateix.© 2000 - 2013 Informació i Empresa
Cr. Sant Antoni, 49 2on. - 25002 Lleida
Tel: 973 800 740
email:
contacte webmaster