INICI  |  ENLLAÇOS  CONTACTE  BUSCADOR  MAPA 


 

Así son las Intranets


En el mercat d'avui, la Informació és un actiu que es deprecia ràpidament i els Cicles de Producció s'estan escurçant. Per no quedar fora de joc, és precís Prendre Decisions amb major Rapidesa. Hi ha un mar d'Informació disposable, però a menys que es pugui Gestionar el seu Fluxe, pot arribar a Innovar l'Organització.

La Informació antiga fa perdre el temps i pot ser causa de Decisions Incorrectes. El que necessita la Informació per ser fiablement nova i centrada és canviar la forma en que es dirigeix l'empresa. El Personal no té temps per fer alguna cosa que arribi a la cadena de comandament i cada vegada té més Necessitat de Prendre Decisions de primer nivell. Es necessita Accés Immediat a la Informació actual i al Coneixement per Prendre la Decisió Adequada. Les Intranets poden ser l'eina Estratègica per posar Informació útil i actualitzada en les mans de la Persona Adequada, quan la Necessita.

Les Intranets són el següent pas en l'evolució cap a la convergència natural de la Informàtica, la Comunicació i el Contingut.© 2000 - 2013 Informació i Empresa
Cr. Sant Antoni, 49 2on. - 25002 Lleida
Tel: 973 800 740
email:
contacte webmaster