INICI  |  ENLLAÇOS  CONTACTE  BUSCADOR  MAPA 


 

The Art of Being Well Informed

What you need to know to Gain the winning edge in Business


La majoria de les vegades, senzillament estant ben informats ens ajuda a tenir Èxit en les coses que hem de fer cada dia: Solucionar Problemes, Prendre Decisions de Negoci i Explorar Oportunitats.

Estar ben informat significa tenir la Informació Correcta i el Coneixement en el Moment adequat (al preu adequat). La necessitat de Saber - i Saber ràpidament - és un Factor Clau que domina els nostres Negocis i les nostres Vides. Mai abans ha hagut tanta Informació disponible, però la majoria de nosaltres no tenim el temps per trobar-la. Estem massa ocupats. Les Decisions s'han de Prendre massa Ràpidament.

Per Competir Efectivament, necessitem estar continuament informats. Un ha de Saber com Preguntar les preguntes adequades per tal d'obtenir les Respostes adequades.

Aquest llibre ens parla del per què de la importància de la Informació. El per què és tan perillòs assumir, nosaltres necessitem Dades Sòlides i Confiables. Saber com formular bones preguntes. El cost actual dels diferents tipus d'Informació. Com jutjar la Qualitat de la Informació que sobté, i dibuixa els errors de diverses Fonts d'Informació. Examina detalladament l'entorn Informacional. Descriu el món de les bases de dades en temps real i proveeix exemples actuals de cerques en bases de dades. El fenòmen Internet i el seu significat. La "Paràlisi Informacional" és un problema molt comú avui en dia i aquest llibre ens diu com es pot curar. Es comenta com crear el seu propi Sistema de Cerca d'Informació. Aquest llibre és una guia única pas-a-pas per la creació d'un informe sobre la Informació.

El més important per la gent d'empresa i els professionals és molt sovint la cosa més difícil de trobar: Informació. La Informació pot marcar la diferència entre una Decisió i una Suposició, entre un Èxit i un Fracàs, entre la riquesa i la pobresa.

Tal com diu el dit, el Coneixement és poder. L'Habilitat de Prendre Decisions exitoses depèn directament de la quantitat de Coneixement que tinguem. El Coneixement és fruit de la Informació.

Aquest llibre tracta especialment de fer crèixer la "Consciència Informacional". Això significa Aprendre com pensar sobre les formes d'estar ben informat, de tenir molts més recursos que no els que tenim ara.

Estar ben informat necessita temps, esforç i curiositat i alguna que altra pensada. Hem de Ser Capaços de Formular les Preguntes Adequades i d'Entendre com es poden trobar les Respostes Adequades. Si podem trobar la Informació adequada, aleshores la podrem utilitzar. Clarament, contra més sapiguem de qualsevol cosa, millor controlarem la situació. El Coneixement és una Síntesi de la Informació.© 2000 - 2013 Informació i Empresa
Cr. Sant Antoni, 49 2on. - 25002 Lleida
Tel: 973 800 740
email:
contacte webmaster