INICI  |  ENLLAÇOS  CONTACTE  BUSCADOR  MAPA 


 

eChange


Amb la increïble evolució d'Internet, la gent ha de desenvolupar noves habilitats, tan per Operar, com per Liderar el Canvi; tots els membres de l'Organització han de comprendre el significat d'aquesta nova forma d'Interacció amb els Clients i Proveïdors on les Decisions s'han de Prendre de forma instantània.

Cada vegada escoltem menys respecte a la resistència al Canvi, tot el món ha acceptat que el Canvi és inevitable. No obstant, la intenció de la gent és postergar el Canvi tot el que es pugui i acceptar-lo només quan no hi ha alternativa.

El Canvi s'ha transformat en una norma i la Velocitat de Canvi va en augment. Heràclit ja va dir, que "el Canvi és l'única constant", fa 2500 anys enrera. L'única diferència amb el passat és la Rapidesa amb la que succeixen les coses.

Un Canvi consisteix en la ruptura d'una situació d'equilibri. Provoca el desplaçament d'una situació coneguda i usual, a una desconeguda i incerta. Quan una Organització no està entrenada per Canviar, li costa moure's en la Incertesa, experimenta Dificultats que són la Clau pel futur.

Les úniques Organitzacions que sobreviuran seran les que siguin capaces de Liderar i Posar en Marxa els Canvis en forma Efectiva i Minimitzar els Comportaments No Desitjats. El Desafiament, Ser Líders en el Canvi, anticipant-se als Competidors i Creant el Propi Futur.

Per ser veritables Líders és molt important mantenir l'Atenció, considerant-la com un recurs escàs i desenvolupant Pràctiques que d'alguna manera permetin que el present crei el futur, per generar els Valors del demà.

Accelerar els Processos de Decisió prenent més riscs i Assignant els millors recursos a les noves iniciatives.

Tot el que les Organitzacions fan Interna i Externament necessita ésser millorat de forma Sistemàtica i Contínua, Transformacions dràstiques Executades de forma Sistemàtica. Desprendre's del passat i Millorar de forma Sistemàtica.

La gent necessita Continuïtat, la gent necessita entendre on Està, necessita entendre a les Persones per les quals treballa, necessita entendre els Valors i les Regles de l'Organització. La Continuïtat és la Clau tan en l'Intern com en l'Extern. L'equilibri entre el Canvi i la Continuïtat és una Clau de l'Èxit.

Anticipar-se als Canvis és vital, però els Canvis no són previsibles, per això l'única forma de triomfar és comptar amb la Capacitat de Reaccionar i Avançar-se en la Implementació dels Canvis.© 2000 - 2013 Informació i Empresa
Cr. Sant Antoni, 49 2on. - 25002 Lleida
Tel: 973 800 740
email:
contacte webmaster