INICI  |  ENLLAÇOS  CONTACTE  BUSCADOR  MAPA 


 

Digital Transformation


Estem en els inicis de la Revolució Internet que tindrà un impacte tan gran, sinó més gran, que la Revolució Industrial. La Revolució actual està anivellant el camp de batalla i està creant Oportunitats sense precedents per nacions, empreses i individus de tot el món. El resultat és un economia en la que l'Agilitat i l'Habilitat d'Adaptar-se al Canvi, no el tamany, la localització geogràfica o els actius físics són la Clau de l'Èxit i de la supervivència.

En només 5 anys l'Economia Internet ja rivalitza el tamany de sectors que han trigat més de cent anys a adquirir aquest tamany com són l'energia, l'automoció i les telecomunicacions.

És cada vegada més evident que l'Adopció de les aplicacions d'Internet és la Clau pel creixement futur. Les nacions i les empreses que sobreviuran són les que Aprenen a explotar el poder d'Internet per Crear un Avantatge Competitiu.

Aquest llibre descriu com algunes empreses han trobat l'Excel·lència en la Economia Internet i algunes empreses s'han perdut en la seva Execució. A més, ofereix visions poderoses de què es necessita per Ser un Líder en l'Economia Internet.

Els temes que es necessiten resoldre per ser un guanyador en l'eBusiness segons aquest llibre són:

  • Què és la VISIÓ en el context de l'eBusiness i com es pot Aplicar?

  • Què és la TRANSFORMACIÓ DIGITAL, i com Canvia el nostre negoci?

  • Quins són els CANVIS per les empreses B2B i B2C per tal de Generar la TRANSFORMACIÓ DIGITAL?

  • Com es pot Preparar una empresa per l'Impredecible?

Document restringit© 2000 - 2013 Informació i Empresa
Cr. Sant Antoni, 49 2on. - 25002 Lleida
Tel: 973 800 740
email:
contacte webmaster