INICI  |  ENLLAÇOS  CONTACTE  BUSCADOR  MAPA 


 

Process Innovation


Aquest llibre és el resultat de més de 4 anys de recerca en Innovació de Processos, tan a nivell acadèmic com en entorns de consultoria. El treball en Innovació de Processos descriu la tècnica més avançada, després intenta anar més enllà en termes d'Anàlisi, Desenvolupament de marcs conceptuals i Prescripció.

Aquest llibre és per gerents d'empresa que necessiten Informació sobre la naturalesa de la Innovació de Processos i les Experiències dels pioners en el camp.

Aquest llibre tracta de la sel·lecció del Procés d'Innovació, els facilitadors dels Procés, incloent les Tecnologies de la Informació, les aproximacions a la Informació, a l'Organització i als Recursos Humans. La creació d'una Visió pels Processos i la seva relació amb l'Estratègia Corporativa. El tema de la Medició i la Millora en el curt termini dels Processos existents. Una Visió detallada del Disseny i Implementació de nous Processos. Del PROCÉS DE CANVI RADICAL. Els Processos de Gestió exitosa dels tipus de Canvi Organitzacional de gran escala que fa referència a la Innovació de Processos. La Implementació de Sistemes d'Informació en un context d'Innovació de Processos. Les aproximacions específiques que les empreses estan utilitzant per Innovar els seus Processos Clau a nivell Operatiu i de Gestió. També es parla de les precaucions que s'han de prendre a l'hora d'adoptar la Innovació de Processos, una Visió equilibrada de riscs i guanys és essencial.© 2000 - 2013 Informació i Empresa
Cr. Sant Antoni, 49 2on. - 25002 Lleida
Tel: 973 800 740
email:
contacte webmaster