INICI  |  ENLLAÇOS  CONTACTE  BUSCADOR  MAPA 

 


Informació i Empresa és una Empresa Catalana de Serveis de Consultoria Estratègica, Orientada a la Petita i Mitjana Empresa, creada amb l’Objectiu de donar una resposta Eficaç a aquelles empreses que necessitin Millorar la seva Capacitat Competitiva mitjançant una millor Execució Estratègica, combinat amb una millora Organitzativa i un millor Accés a la Informació. Oferim Serveis de:

  1. · Definició, Disseny i Desenvolupament de l'Estratègia Competitiva.

  2. · Definició de Sistemes d’Execució de l'Estratègia.

  3. · Gestió del Canvi.

Estem especialitzats en el Desenvolupament de l'Estratègia i de Sistemes que permetin una Presa de Decisions més Ràpida i Eficaç.

El nostre Treball es Centra en la Consultoria de l'Organització per tal de poder Explotar més Eficientment i Eficaçment els seus Recursos Organitzatius.

Un dels nostres Avantatges consisteix en la Flexibilitat, donada la nostra estructura Organitzativa Dinàmica.

Entre els Valors fonamentals que dirigiexen el nostre treball diari es troba l’Orientació al Client, la Recerca de Valor Afegit que oferir als nostres Clients i el Treball en Equip.

El nostre Repte és aportar a les empreses aquell granet de sorra diferencial que permet assolir els objectius i millorar els Processos, sempre des d’una perspectiva de Col·laboració i Treball en Equip, per tal d’assegurar que el nostre ajut aconsegueixi els seus Objectius.

Sabem que cada negoci té la seva forma de treballar, els seus productes o serveis Únics i un Posicionament diferenciat davant els seus Clients. És per això que la nostra aproximació es centra en l’Anàlisi i Estudi a fons de la Singularitat de les circumstàncies dels nostres Clients.© 2000 - 2013 Informació i Empresa
Cr. Sant Antoni, 49 2on. - 25002 Lleida
Tel: 973 800 740
email:
contacte webmaster