INICI  |  ENLLAÇOS  CONTACTE  BUSCADOR  MAPA 

 

 

Del Caos a la Excelencia. Manual para una revolución en la Dirección y Administración de Empresas.
Peters, T, Ed Folio.


(De la contraportada)

RECEPTA: LA REVOLUCIÓ.

Aquest llibre proposa una Revolució. Una Revolució necessària. S'atreveix a posar en dubte tot el que creiem saber sobre Administració d'Empreses i a desafiar els Principis establerts per un segle sencer de tradició empresarial americana. Els temps exigeixen que trenquem amb l'arrelada preferència per la producció en massa i els mercats massius i la sustituïm per la Flexibilitat i l'Amor al Canvi, que hauran de ser d'ara en endavant els Valors cardinals de la nostra actuació.

Process Innovation. Reengineering Work through Information Technology.
Davenport, T. , Harvard Business School Press.


(De la contraportada)

"Process Innovation agafa un tema d'actualitat - Reenginyeria de Processos de Negoci - i el relaciona amb la ràpida emergent força de la Gestió de les Tecnologies de la Informació. Aquesta poderosa combinació obra noves opcions Creatives per els Líders de negoci a través de millores quàntiques pels seus propòsits de negoci. El llibre d'en Davenport està ben estructurat i és fàcil de seguir amb sumaris concisos i orientats a l'Acció, habilitant al lector a prendre alguna de les idees i posar-la en pràctica."

Gary T. Dicamillo
President de U.S. Power Tools
Black & Decker Corporation

Gestión por Procesos. Reingeniería y Mejora de los Procesos de Empresa.
Pérez-Fdez. de Velasco, J.A., ESIC Editorial.


(De la contraportada)

Com descobrir un nou potencial de millora en l'empresa?

Per eliminar la Ineficàcia amb la que estem acostumats a conviure, el directiu necessita nous conceptes i eines. En aquest llibre es presenta un Sistema de Gestió basat en el concepte global de la Qualitat i orientat cap al Client. Així és com la Reenginyeria pot tenir èxit en el nostre entorn geogràfic.

Els continguts s'exposen d'una forma molt fàcil d'entendre i comunicar, pel que són altament operatius. Per facilitar i sistematitzar la seva aplicació, s'ha inclòs un cas pràctic que es desenvolupa en paral·lel amb l'explicació dels continguts i en el que es demostra com són perfectament compatibles reduccions de cost i increment en la Satisfacció del Client.

Però la Gestió per Processos ha d'anar acompanyada de Canvis en l'Organització, en la seva Cultura i en el Sistema de Control; el llibre inclou exemples i pautes precises per Gestionar el Procés de Canvi. Aquest llibre és de gran utilitat per directius d'empresa i responsables d'àrea que desitgin donar un important salt quantitatiu en la Millora de la seva Eficàcia.

 


© 2000 - 2013 Informació i Empresa
Cr. Sant Antoni, 49 2on. - 25002 Lleida
Tel: 973 800 740

email: contacte webmaster