INICI  |  ENLLAÇOS  CONTACTE  BUSCADOR  MAPA 

 

 

The Human side of Intranets. Content, Style & Politics.
Koehler, J., Ed. SLT


(De la contraportada)

Les Intranets han canviat la forma en què les Organitzacions es Comuniquen. Molta gent d'empresa està intimidada per aquesta revolució tecnològica - però no ho haurien d'estar!!! The Human Side of Intranets ens guia, pas a pas, en la difícil tasca de transformar la Comunicació dins l'empresa.

Así son las Intranets. La guía para tomar las Decisiones sobre la Tecnología de las Intranets.
Greer, T. McGraw Hill Interamericana de España, S.A.U.


(De la contraportada)

En un percentatge sense precedents, les Intranets s'estan convertint en l'espina dorsal dels Sistemes d'Informació Corporatius. De sobte, els directius han sentit la necessitat urgent de comprendre de quina manera transforma la seva Intranet les comunicacions, l'intercanvi de dades, la formació, el desenvolupament de les aplicacions i més.

Así son las Intranets, está fet per directius amb comprensió tècnica, professionals de la Informació.

Así son las Intranets, li donarà el Coneixement necessari per beneficiar-se de tots els Avantatges de la revolució de les Intranets.

El Proyecto Intranet. Del Análisis de las necesidades de la empresa a la Implementación de Soluciones.
Alin, F.; Lafont, D.; Macary, J.-F., Ediciones Gestión 2000


(De la contraportada)

Després d'haver induït una nova forma de Comunicació Externa, la Tecnologia i la Cultura Internet entren ara en el mateix centre del Sistema d'Informació de l'empresa.

Flexible per adaptar-se a tot tipus d'empreses, la Intranet permet desplegar ràpidament aplicacions de tipus Client-Servidor o Groupware, fins ara difícils i costoses d'Implementar. Tots els usuaris poden accedir a les bases d' Informació de l'empresa, intercanviar missatges i arxius, participar en foros de discussió o videoconferències, mitjançant una aplicació senzilla i Universal: el Navegador Web.

La Implementació d'una Solució Intranet comporta una reorganització important dels fluxes d'Informació a l'empresa. És doncs, una elecció Estratègica que implica a tots els components de l'empresa.

 


© 2000 - 2013 Informació i Empresa
Cr. Sant Antoni, 49 2on. - 25002 Lleida
Tel: 973 800 740

email: contacte webmaster